XL-tegels

Luxe sfeerhaarden
Badkamerinstallatie
Groot tegelassortiment

Een ruime keuze aan XL-tegels

Bent u op zoek naar XL-tegels voor in de badkamer? Bij ons in Utrecht kunt u diverse XL-tegels bestellen die geschikt zijn voor zowel op de wand als op de vloer. Zo kunt u een ruimte bekleden met weinig tegels, waardoor u een uniform en ruimtelijk beeld creëert. Dit is perfect voor in de badkamer. Bekijk het huidige aanbod in onze webshop.

Bekijk welke tegels het best in uw woning passen!

Ga naar de webshop

XL-tegels bestellen voor in de badkamer bij een specialist

Wanneer u op zoek bent naar XL-tegels voor in de badkamer, is het belangrijk om de inrichting te weten alvorens u gaat betegelen. U wilt uiteraard zo min mogelijk snijwerk, zodat uw mooie grote tegels zo intact mogelijk blijven. Wilt u zowel uw wanden als vloer bedekken met de XL-tegels voor in de badkamer van Beste Tegels? Onze gespecialiseerde installateurs kunnen ook de installatie van uw badkamer en tegels voorzien.

Een luxe badkamer met XL-tegels en andere stijlen

Een combinatie van verschillende soorten tegels geeft vaak een mooi eindresultaat. Zo kunt u bijvoorbeeld XL-tegels op de vloer van de badkamer verwerken en kleinere rechthoekige tegels op de muren. Zo creëert u een contrast dat erg aantrekkelijk is. Hierom kunt u naast XL-tegels ook diverse andere tegels bestellen binnen ons assortiment. Laat u inspireren door de diverse mogelijkheden en kom langs in onze showroom. Hier een greep uit de verschillende tegels die beschikbaar zijn voor u:

Bekijk verschillende opstellingen in onze showroom

Wilt u XL-tegels bestellen voor in de badkamer? Bekijk dan het aanbod in onze showroom en doe inspiratie op in de verschillende sfeeropstellingen. Maak nu een afspraak met een van onze adviseurs in Utrecht. Uiteraard kunt u ook uw XL-tegels online bestellen. Wilt u meer weten over ons assortiment of werkwijze? Neem dan telefonisch contact met ons op via 030 – 260 70 00 of stuur een e-mail naar info@bestetegels.nl.