Tegel Sample Aanvragen

Een wandtegel, vloertegel kopen op basis van een afbeelding kan lastig zijn. Daarbij komt nog dat kleuren op een beeldscherm in werkelijkheid anders kunnen overkomen. Het is prettiger om zelf een stukje van een tegel te kunnen bekijken in uw eigen omgeving. Vraag daarom samples aan via onze website. 

Bestel de samples voor € 15,00. Dit wordt automatisch verrekend via de webshop.

We streven ernaar om de samples binnen enkele dagen per post bij u in de brievenbus te bezorgen. Bij grotere sample aanvragen versturen we de samples per postpakket.

Afhankelijk van de grootte van de tegel sturen wij u een stukje of een gehele tegel toe. De sample laat u goed zien of de structuur én de kleur van de tegel in uw interieur past. Betreft de tegel een mix en wilt u een aantal verschillende tinten als sample ontvangen, dan dient u meerdere samples van ditzelfde product in uw winkelmandje te plaatsen.

Een sample vraagt u aan door op deze website naar het artikel te gaan waar u een sample van wilt ontvangen en klikt op het blokje sample aanvragen. Vervolg daarna met aanvullende samples en maak uw bestelling af. U kunt onder andere met iDEAL betalen. 

U kunt ook in onze showroom in in Utrecht langskomen . Het adres is tennesseedreef 12A Utrecht, 3565CJ Utrecht.

Wij zien uw sample aanvraag graag tegemoet!